Buku merawat penyakit kencing manis tanpa ubat


Dari kefahaman saya penyakit kencing manis bukanlah sebuah penyakit yang sebenar. Ia merupakan sebuah penyakit yang sengaja dicipta dan dipropagandakan oleh manusia. Penyakit seumpama ini digelar “Man made diseases” dalam bahasa Inggeris. Bukan sahaja penyakit kencing manis malah penyakit darah tinggi, kanser, dan banyak lagi “Man made diseases” wujud didunia ini.

Anda harus faham suatu perkara yang sangat penting, Jika sebuah penyakit yang sebenar, ia haruslah dapat dirawat. Sama ada cepat atau lambat setiap penyakit harus sembuh pada sebuah jangka masa. Jika sebuah penyakit tidak dapat dirawat dan harus makan ubat sepanjang hayat, ia bukan sebuah penyakit yang sebenar. Ia merupakan sebuah perniagaan. Manusia sengaja dijadikan pesakit, supaya kilang ubat dapat menjual ubat mereka dan kaut keuntungan.

Sila baca buku ini dengan teliti, memahami kandungannya dan berikan kesedaran tentang penyakit kencing manis kepada ahli keluarga dan kenalan anda. Penyakit kencing manis bukan sebuah penyakit dan ia dapat dirawat dengan mudah. Jangan takut kepada sebarang penyakit kerana setiap penyakit pasti mempunyai penawarnya.

Jika anda kurang faham tentang fakta-fakta yang terkandung dalam buku ini sila hubungi saya untuk penjelasan.

Healer Raja Mohamed Kassim
(Natural Healer, Reiki Master, Acupuncturist, and Thodu Varmam Healer)

Muat turun buku ini dari:
Smashwords 
Google Playstore
Kobo Books
Applestore

No comments:

Post a Comment